Alberti Magni ex ordine praedicatorum de Vegetabilibus libri VII, historiae naturalis pars XVIII
Frontmatter -- Editionis ratio -- Botanicae Albertinae conspectus -- Praelibanda -- Sigla explicantur -- Contenta -- Alberti niagni de vegetabilibus -- Liber I. 1-206 -- Liber II. Qui totus est digressio. g. 1 — 148 -- Liber III. Qui totus est digressio; in quo terminatur: De fructibus et seminibus et saporibus. 1 —114 -- Liber IV. Qui est: De virtutibus naturalibus plantae. §. 1—164 -- Liber V. Qui totus est digressio; et tractatur in eodem: De convenientia et differentia plantarum et de effectibus earum. § . 1 — 118 -- Liber VI. Qui est: De speciebus quarundam plantarum. § 1 - 492 -- Liber VII. Qui totus est digressio; et est: De mutatione plantae ex silvestritate in domesticationem. J. 1 — 184 -- Epilogus -- Appendices editorum -- Index personarum atque librorum laudatorum -- Index rerum -- Addenda et emendanda
Ausgabe:eBook
Verlag:De Gruyter