Alla Våra SolarDikter
Inhaltsangabe zu "Alla Våra Solar: Dikter"
"Våra ord är enkla, molnord och sandord. Allt är så långt borta att vi kan börja från första början. Här har vi lov att prata om ingenting, att lätta om hjärtat hålla med om det blåa och instämma med solen i vind- och vattenlösliga vinjetter!"
Den här boken är en lusttur genom ögonblicket. I ett- hundratjugosju korta prosadikter skildras en plats och ett nu utan minne eller framtid, ett slags paradis där två älskande vandrar runt och namnger vad de ser. Det är lekfulla övningar i att finna ytornas djup, att gräva till andra sidan jorden genom att skrapa i ett tunt lager färg.
Sprache:Schwedisch
Verlag:BoD – Books on Demand – Schweden