Solen, der hopper44 digte

!00 sider med 44 digte i en hyldest til livet.

I en tid, hvor verden ryster og forventningerne til fremtiden er sorte som bej, er det godt at lade sig føre ind i en billedverden malet med få ord.

Jeg håber, du vil læse digtene og evt. blive inspireret til at skrive videre. Så er der en tom side til venstre for hvert enkelt digt. Det er til dine egne notater, digte eller til din yndlingsnieces illustrationer.

Du er meget velkommen til at vælge de bedste illustrationer + fortælle, hvilke digte, der passer til illustrationerne og lægge dem op på min Instagram side, @svenderikengh

Sprache:Dänisch
Ausgabe:Gebundenes Buch
Verlag:BoD – Books on Demand – Dänemark
Erscheinungsdatum:22.04.2024
Altersempfehlung:ab 14 Jahre

Bisher gibt es noch keine Gespräche aus der Community zum Buch. Starte mit "Neu" die erste Leserunde, Buchverlosung oder das erste Thema.